کلبه عشاق

آدما رسمشونه پایبند دلدار نمیشن،خوب گرفتار میکنن،آدما رسمشونه شاخه به شاخه میپرن،دل رو بیمار میکنن اما پرستار نمیشن.

کلبه عشاق

آدما رسمشونه پایبند دلدار نمیشن،خوب گرفتار میکنن،آدما رسمشونه شاخه به شاخه میپرن،دل رو بیمار میکنن اما پرستار نمیشن.

آموزش وبلاگ نویسی در بلاگ اسکای

آموزش ارسال مطالب:

برای ارسال و نمایش مطالب در وبلاگتان شما باید به صفحه ی  مدیریتی خود وارد شوید و از منوی سمت راست گزینه ی "یادداشت جدید" را انتخاب کنید. بعد از کلیک بر روی این گزینه یک صفحه باز می شود که چند قسمت دارد.(البته هنگام ورود به بخش مدیریت به طور پیش فرض همین صفحه باز است)در اولین قسمت در بالای کادر بزرگ در جلوی "عنوان یادداشت" باید عنوان مورد نظر برای نوشته خود را بنویسید. بعد در کادر بزرگ متن اصلی که می خواهید نمایش دهید را بنویسید و بعد بر روی گزینه ی "انتشار" که در پایین کادر اصلی است کلیک کنید تا مطالب شما در وبلاگتان نمایش داده شود.


- آموزش ویرایش و تغییر در مطالب ارسال شده:

اگر در نوشته های خود اشکالی دیدید یا خواستید مطلبی را اضافه یا کم کنید باید وارد صفحه ی مدیریتی خود شوید و از منوی سمت راست گزینه ی "یادداشت های منتشر شده" را انتخاب کنید.بعد در صفحه ی باز شده عنوان یادداشت مورد نظر را پیدا کنید و در جلوی عبارت مورد نظر بر روی  http://s1.picofile.com/file/6314893358/btn_Edit_1616.gif  کلیک کنید. حالا وارد صفحه ای شده اید که قبلا مطالبتان را نوشته اید.حالا نوشته ها را ویرایش کنید و بعد انتشار دهید.

در ضمن اگر بخواهید مطلبی را حذف کنید به همین روش وارد یادداشت های منتشر شده شوید و عنوان یادداشت مورد نظر را پیدا کنید و در جلوی عبارت مورد نظر بر روی http://s1.picofile.com/file/6314894364/btn_RecycleBin_1616.gif کلیک کنید.


- آموزش بخش نظرات:

وقتی مطلبی را می نویسید و نمایش می دهید، کسانی که از وبلاگ شما دیدن می کنند می توانند در مورد نوشته ها و وبلاگ شما نظر دهند. البته شما می توانید بخش نظرات را در تنظیمات غیر فعال کنید.

اول توضیحی درباره "بخش تنظیمات نظر دهی" می دهم. در بخش مدیریت و در منوی سمت راست گزینه ی تنظیمات نظر دهی را انتخاب کنید.گزینه ی اول "سیستم نظردهی" است که به طور پیش فرض فعال است، اگر نمی خواهید کسی در وبلاگ شما نظر دهد این قسمت را غیر فعال کنید. گزینه ی بعدی "درج نظر بعد از تایید" است که این هم به طور پیش فرض فعال است و بهتر است که فعال بماند چون وقتی این گزینه غیر فعال است هر کسی می تواند نسبت به فرهنگش نظراتی بده که بدون تایید شما نمایش داده میشود.ولی وقتی این گزینه فعال است تا شما نظری را تایید نکنید نمایش داده نمی شود. برای اینکه نظری را تایید کنید باید از قسمت مدیریت و از منوی سمت راست گزینه ی "نظرات تایید نشده "را انتخاب کنید. در صفحه ی باز شده نظرات نوشته شده برای شما نمایش داده می شود که شما می توانید به آنها پاسخ دهید یا بدون پاسخ تایید کنید تا نمایش داده شوند. البته فقط نظراتی که تیک بزنید نمایش داده می شوند. برای حذف نظرات باید نظرات مورد نظر را تیک بزنید و بعد گزینه ی پاک کردن را انتخاب کنید.

گزینه ی بعدی در بخش تنظیمات بخش نظر دهی "فیلتر شدن نظرات" است، این گزینه برای این تعریف شده است که به شما این امکان را بدهد که شما تعدادی کلمه ی کلیدی تعریف کنید. یعنی کلمات مورد نظر را در بخش کلمات کلیدی می نویسید و کسانی که نظر می دهند در صورتی که از آن کلمات استفاده کنند نمی توانند نظر بگذارند.

گزینه ی بعدی در بخش تنظیمات بخش نظر دهی "آواتار" است که سایز و شکل آن را می توانید تنظیم کنید. آواتار تصویری است که شخص نظر دهنده دارد و می تواند آن را به دلخواه خود عوض کند.


- آموزش موضوع بندی یادداشت ها:

برای راحتی کار بازدید کننده و دسته بندی مطالب شما باید مطالب را موضوع بندی کنید.برای این کار در صفحه ی مدیریت از منوی سمت راست گزینه ی "موضوع بندی یادداشت ها" را انتخاب کنید. در این صفحه شما باید جلوی عنوان "موضوع بندی" موضوع های مورد نظرتان را بنویسد. از این پس وقتی مطلبی را می نویسید می توانید آن مطلب را موضوع بندی کنید. شما می توانید مطالبی را که قبلا نوشته اید را هم موضوع بندی کنید.برای این کار همان گونه که ویرایش کردن نوشته را آموزش دیدید عمل کنید ولی بجای ویرایش فقط موضوع را برای مطلب مشخص کنید.


- آموزش لینک کردن دوستان:

در صفحه ی مدیریت در منوی کاربری بخشی با نام "لینک ها" وجود دارد که به دو زیر مجموعه ی لینک های روزانه و جعبه لینک تقسیم می شود. کار هر دو قسمت تقریبا مشابه است. کار لینک این است که شما می توانید آدرس سایت یا وبلاگ دوستان خود را در وبلاگتان قرار دهید تا کسانی که از وبلاگ شما بازدید می کنند آدرس و نام وبلاگ دوستان شما را هم ببینند. لینک کردن یک کار دو طرفه است.یعنی شما دوستتان را لینک می کنید و دوستتان هم شما را لینک می کند.این کار باعث می شود بازدید وبلاگ شما افزایش یابد.

اما چگونه لینک کنیم؟ برای این کار بر روی گزینه ی جعبه لینک کلیک کنید. در صفحه ی جدید در جلوی "عنوان لینک" نام وبلاگ دوست خود را بنویسید و در جلوی "آدرس لینک" آدرس سایت یا وبلاگ دوست خود را بنویسید. اکنون دوست شما لینک شده است.می توانید لینک شدن دوست خود را در وبلاگتان ببینید.

لینک کردن در "لینک های روزانه" هم مشابه جعبه لینک است با یک تفاوت کوچک. برای لینک در لینک های روزانه روی این گزینه در منوی کاربری خود کلیک کنید. در جلوی "عنوان لینک" نام وبلاگ دوست خود را بنویسید و در جلوی "آدرس لینک" آدرس سایت یا وبلاگ دوست خود را بنویسید و در جلوی "توضیحات" توضیحی مختصر در مورد سایت یا وبلاگی که معرفی کرده اید بدهید.مثلا این که موضوع وبلاگ چیست.


- آموزش انتخاب قالب و ویرایش قالب ها:

برای اینکه قالب وبلاگ خود را تغییر دهید یا باید از قالب های ساخته شده خود سرویس وبلاگ نویسی استفاده کنید یا از قالب های سرویس های ابزار وبلاگ نویسی استفاده کنید. اگر می خواهید از قالب های خود سرویس وبلاگ نویسی استفاده کنید از منوی کاربری گزینه ی "انتخاب قالب" را انتخاب کنید و از بین قالبهای سرویس یکی را انتخاب کنید. ولی اگر می خواهید از قالب سرویس های ابزار وبلاگ نویسی استفاده کنید باید اول قالب مورد نظر را پیدا کنید و بعد کد آن قالب را در قسمت ویرایش قالب ها جایگزین کنید. آموزش کامل این کار در قسمت استفاده از ابزار وبلاگ نویسی نوشته شده لطفا از قسمت موضوعات به بخش ابزارهای وبلاگ نویسی(آموزش) مراجعه کنید یا اینجا کلیک کنید.


- آموزش قرار دادن عکس در وبلاگ:

برای قرار دادن عکس در وبلاگ خود یا باید یک عکس را از یک سایت دیگر کپی کنید و یا خودتان یک عکس را آپلود کنید.(آموزش آپلود کردن در قسمت آموزش استفاده از ابزار وبلاگ نویسی آمده است.) برای قرار دادن عکس در وبلاگتان شما باید عکس مورد نظر را در یک صفحه جداگانه باز کنید و بعد برای قرار دادن در وبلاگتان دو راه دارید. راه اول این است که شما آدرس صفحه ی عکس را کپی کنید و سپس به صفحه ی مدیریت برگردید و در بالای کادری که می نویسید بر روی http://s1.picofile.com/file/6315138828/ed_image.gif کلیک کنید سپس آدرسی که کپی کردید را در جلوی "آدرس تصویر" بنویسید و گزینه ی ثبت را بزنید. اکنون مشاهده میکنید که عکس در کادر پایین نمایش داده می شود.

راه دوم این است که عکس مورد نظر را در یک صفحه ی جداگانه باز کنید و سپس کنار عکس دابل کلیک کنید تا رنگ عکس عوض شود، سپس دو کلید Ctrl+C را بزنید. حالا به صفحه ی مدیریت خود برگردید و در محلی که متن می نویسید دو کلید Ctrl+V را بزنید. اکنون عکس در کادر قرار گرفته است.(توصیه می کنم عکس ها را خودتان آپلود کنید، حتما بخش آموزش آپلود را مطالعه کنید.)


- آموزش لینک دادن به عکس و متن:

همانطور که متوجه شده اید کار لینک این است که بر روی یک چیزی کلیک کنید(مثلا اسم وبلاگ دوستتان) تا شما را به یک بخش دیگر ببرد.(مثلا وبلاگ دوستتان)

لینک کردن عکس و متن هم همین کار را می کند. مثلا شما می خواهد وقتی کسی بر روی متنی کلیک میکند به صفحه ی دیگری انتقال پیدا کند.مثلا من می خواهم شما را به بخش آموزش استفاده از ابزار وبلاگ نویسی راهنمایی کنم، برای همین به شما می گویم برای ورود به بخش آموزش استفاده از ابزار وبلاگ نویسیاینجا کلیک کنید. در واقع کلمه ی اینجا لینک داده شده است. شما با کلیک بر روی کلمه ی اینجا به بخش آموزش استفاده از ابزار وبلاگ نویسی منتقل می شوید. برای ساخت لینک ابتدا متن یا عکس مورد نظر را انتخاب می کنیم(با ماوس روی متن مورد نظر می کشیم یا روی عکس کلیک می کنیم)سپس بر روی http://s1.picofile.com/file/6315136816/ed_link.gif که در بالای کادر اصلی قرار دارد کلیک کنید و جلوی عبارت "آدرس لینک" آدرس مورد نظرتان را بنویسید و سپس ثبت کنید. حالا متن یا عکس مورد نظر شما لینک شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد